De afgelopen weken stonden bij T-Mobile in het teken van War Child. Klanten die via onze spaarprogramma’s punten spaarden, konden deze doneren aan War Child. En dit is massaal gedaan! Omdat we zo blij zijn met deze grote donatie verhogen wij het bedrag graag met 1.000.000 punten. Daarmee komen we op een eindbedrag van 38.392 euro – 2.684.755 spaarpunten!

Door deze donaties kan War Child het komende jaar het Taking it Further project financieren. En omdat er zoveel meer geld gedoneerd is dan we verwachtten, kan War Child daarnaast ook een aantal andere projecten voor kinderen in Oeganda financieren!

Met het Taking it Further project helpt War Child jongeren door middel van cursussen in sociale vaardigheden en het opzetten van een eigen bedrijf.
Door het doneren van de spaarpunten maakten alle donerende T-Mobile klanten ook nog eens kans op een projectreis naar Oeganda samen met War Child en T-Mobile. Om met eigen ogen te bekijken hoe het geld besteed wordt.

Via Facebook konden klanten die hun spaarpunten doneerden een bericht delen. Vrienden konden daarop reageren. De drie deelnemers met de meest inspirerende reacties gaan wij voor 1 maart uitnodigen voor een gesprek. Hieruit kiezen we op 8 maart een winnaar die straks samen met ons en een vriend naar Oeganda gaat.

Ook namens War Child bedanken we alle klanten die de afgelopen weken hun spaarpunten gedoneerd hebben! Binnenkort laten we hier op het blog weten welke winnaar met ons mee gaat naar Oeganda voor een projectreis.