De iPhone is niet alleen een erg prettige smartphone, hij ziet er ook nog heel erg mooi uit. De meeste eigenaren koesteren hun speeltje dan ook door hem meerdere keren per dag even op te poetsen en de vette vingers eraf te halen zodat hij er weer als nieuw uitziet. Natuurlijk, je legt je iPhone ook niet op scherpe voorwerpen, je stopt hem niet in je tas waarin ook je sleutels zitten en op het strand zorg je ervoor dat hij zandvrij blijft. Ondanks deze goede zorgen is het bijna onvermijdelijk dat er toch stiekem krasjes verschijnen op je kostbare bezit.

Nu kun je natuurlijk al langere tijd speciale hoesjes, cases, etuitjes en andere vormen van bescherming voor je iPhone kopen, maar hoe je het ook bekijkt, de meeste hiervan zijn net niet helemaal wat je zelf voor ogen had. Vanaf vandaag kan dat anders. T-Mobile klanten kunnen vanaf vandaag met de T-Mobile Case Creator hun eigen iPhone hoesje ontwerpen. Groen, geel, paars, met bloemen, auto's, babyfoto's het maakt allemaal niet uit. Je kunt je helemaal laten gaan in het ontwerpen van jouw iPhone case. Met de Case Creator kun je jouw iPhone nu ook aan de buitenkant helemaal persoonlijk en uniek maken.

De Case Creator is uitsluitend beschikbaar voor T-Mobile klanten. Je moet dan ook inloggen in My T-Mobile om je eigen case te maken. Als je nog geen My T-Mobile account hebt, dan moet je die eerst even aanmaken.
Je kunt eigen foto's en ontwerpen uploaden en gebruiken voor je designs. Als je minder creatief bent of gewoon een hele mooie case ziet staan van iemand anders, dan kun je ook die gebruiken voor je eigen case. Kortom, de mogelijkheden zijn groot. Ongeacht het ontwerp kost de case altijd €9,95, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. We weten zeker dat je er in zult slagen een mooie creatieve case te maken om je iPhone je eigen uiterlijk te geven, en dat met maximale bescherming.

Lees wel even de actie-voorwaarden op Case-Creator site. Daar staan belangrijke weetjes over auteursrechtelijk beeldmateriaal dat je eventueel wilt gebruiken.

We wensen je veel plezier en vooral creativiteit bij het ontwerpen van je eigen iPhone case.