Rectificatie: We zijn te enthousiast geweest met het plaatsen van de promotie in het artikel.  De correcte promotie is €10,- korting op de Voordeelbundel. Hiermee kost Personal Hotspot je de eerste 6 maanden slechts €5,- Je krijgt nog steeds 1 extra GB aan data op je abonnement (die je overigens ook kan gebruiken voor mobiel internet) en je kunt de bundel maandelijks aan/uit zetten. 

Eindelijk is het zover: vanaf iOS5 ondersteunt T-Mobile de Personal Hotspot functie op de iPhone. Dit betekent overal internet op je laptop of je tablet met je iPhone! Makkelijk als je bijvoorbeeld geen Wifi verbinding in de buurt hebt en wel graag wil internetten op je laptop of tablet. Je kan je iPhone zo instellen dat je je eigen hotspot creëert. En als welkomstcadeautje kan je deze bundel de eerste 6 maanden gratis krijgen!   

Om de hotspot in te kunnen stellen heb je wel de nieuwe software iOS5 op je iPhone nodig. Deze software zal 12 oktober door Apple worden vrijgegeven. Daarna kan je via instellingen>algemeen>netwerk je hotspot aanzetten. Ook heb je de Voordeelbundel My Hotspot nodig. Deze kost 15 euro per maand, maar daarmee heb je wel gelijk een extra GB aan data én overal internet op je laptop! De bundel kan je maandelijks aan en uit zetten.

Als jij die bundel nu graag willen hebben dan hebben wij een leuke actie voor je: heb jij al een tweejarig abonnement (i-Abonnementen (na 4 april) of iSmart abonnementen) of ga je er een afsluiten? Dan krijg je de eerste 6 maanden 10 euro korting op je bundel en betaal je slechts 5 euro per maand.

Hoe kan ik gebruik maken van My Hotspot op de iPhone?

In IOS5 zal de functie ‘Personal Hotspot’ zichtbaar worden op je iPhone. Je dient dus eerst deze update via iTunes te accepteren. De functie is te vinden via instellingen>algemeen>netwerk.
Vervolgens is het nodig om de voordeelbundel MyHotspot  te activeren via My TMobile, de klantenservice of een van de T-Mobile Shops. Hotspot werkt via Bluetooth, USB of Wifi.

Ik heb een abonnement afgesloten vóór 4 april 2011, kan ik My Hotspot wel gebruiken?

Alle klanten die een abonnement hebben aangeschaft vóór 4 april 2011 kunnen gebruik maken van de dienst My Hotspot door eerst kosteloos over te stappen naar het nieuwe iSmart abonnement. Overstappen naar het nieuwe iSmart kan via My T-Mobile.nl.

Waarom is My HotSpot alleen beschikbaar voor klanten met het iSmart abonnement?

Het nieuwe iSmart abonnement, dat 15 augustus 2011 is geïntroduceerd, is een innovatief prijsplan, gemaakt voor Smartphone gebruikers van vandaag en morgen. Met dit abonnement haal je het maximale uit je Smartphone met de allerhoogste internet snelheid. Klanten met een ander abonnement kunnen kosteloos overstappen naar dit nieuwe iSmart abonnement. Dit abonnement biedt naast een hogere internetsnelheid ook meer keuze in maandbedragen en voordeelbundels.