Onder het mom 'beter laat dan nooit' kunnen we vandaag melden dat ook T-Mobile op korte termijn de iPad 2 met WiFi en 3G mag verkopen in Duitsland, Griekenland, Oostenrijk, Polen én Nederland. iPad 2 is de tweede generatie van Apple's revolutionaire product. Deze versie heeft een compleet nieuw design en is 33 procent dunner en ongeveer 15 procent lichter dan de eerste iPad. Tegelijkertijd heeft iPad 2 wel hetzelfde mooie 9.7 inch LED-backlit LCD scherm. Hoewel deze dunner, lichter en sneller is en vol zit met allerlei nieuwe snufjes, heeft ie wel een batterijduur van 10 uur. Dit is uiteraard wel afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik, de instellingen en andere factoren.

"iPad 2 is duidelijk marktleider op dit gebied en maakt dan ook onderdeel uit van de 'Connected Life and work' visie van Deutsche Telekom" zegt Edward Kozel, Deutsche Telekom's Chief Technology en Innovation Officer.

Wanneer we de iPad 2 precies verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Maar wil je op de hoogte gehouden worden dan kun je je natuurlijk inschrijven op t-mobile.nl. Het PrePaid Internet simpakket is al wel verkrijgbaar in de online shop en bij de T-Mobile winkels.