WarChild.JPGEen week geleden startten we de actie ‘Punten scoren met je vrienden’. De actie gaat nu al als een trein, want in minder dan een week tijd hebben jullie met elkaar al 1.000.000 punten gedoneerd! Hierdoor kunnen al 6.317 jongeren deelnemen aan een training waardoor ze weer in zichzelf geloven en kunnen ze weer een toekomst opbouwen in hun land.

Door je punten te doneren maak je zelf kans op een projectreis naar Oeganda, maar daarvoor moet je wel jouw donatie via Facebook delen met je vrienden!

Wil jij deze projectreis winnen? Dan moet je na je donatie op de speciale actiepagina je reactie achterlaten. Deze verschijnt vervolgens op jouw Facebookprofiel. Vraag daarna je vrienden onder deze post te vertellen waarom jij nou juist deze reis moet winnen. Uit de meest bijzondere reacties kiezen wij straks een winnaar.

Samen met ons, War Child en een vriend gaat de winnaar op pad naar het voormalige oorlogsgebied in Noord-Oeganda. Hier bezoek je verschillende projecten van War Child om te kijken wat zij met het gedoneerde geld doen. Een van die projecten is het Taking it Further project. Hierin helpt War Child jongeren weer te geloven in zichzelf met sociale vaardigheidstrainingen en trainingen om een eigen bedrijf op te zetten.

Om je spaarpunten te doneren ga je naar jouw My T-Mobile pagina en klik je op de kleine banner 'Punten scoren met je vrienden? Doneer nu je spaarpunten aan War Child'. Dit kan nog tot 17 februari. Nog even opgefrist worden over de actie? Lees dan ons vorige blog!