PrePaid Surprise.JPGJe vindt het heerlijk om je mobiele telefoon te gebruiken, maar die vaste lasten van een abonnement zie je niet zo zitten. Dat is geen enkel probleem bij T-Mobile. Met een enorme keuze uit aanvullende bundels, customize jij je PrePaid gebruik helemaal naar je eigen wensen. Maar PrePaid bellen, sms’en en internetten is bij T-Mobile nog veel leuker! Wat dacht je van altijd prijzen winnen bij het opwaarderen van je beltegoed? Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn? Maar het is echt waar, want het is altijd prijs met PrePaid Surprise! 

Waarschijnlijk heb je als PrePaid’er bij T-Mobile al eens een sms ontvangen over PrePaid Surprise. Maar wat is PrePaid Surprise nou eigenlijk? PrePaid Surprise is een gratis spel dat je kunt spelen wanneer jij je beltegoed hebt opgewaardeerd. Je ontvangt een sms met een unieke code. Deze code vul je in op de speciale PrePaid Surprise spelpagina. Je speelt vervolgens een uniek T-Mobile spelletje. Dit is natuurlijk al heel leuk, maar je speelt natuurlijk om te winnen. En winnen doe je gegarandeerd bij PrePaid Surprise!

Prima deal toch? De prijzen zijn ook absoluut de moeite waard. prepaid-surprise.JPGWe geven prijzen weg in de vorm van extra belminuten, gratis internet en sms’jes. Maar daar houd het niet op. Je maakt ook kans op indrukwekkende en spectaculaire hoofdprijzen. Deze geweldige hoofdprijzen zijn altijd exclusief dus elke maand kun je weer andere geweldige prijzen winnen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een scooter, een Nieuwe iPad of een weekendje weg? En daar maak je heel simpel kans op door alleen maar het spelletje te spelen. Geen vervelende voorwaarden, geen addertjes onder het gras, maar gewoon altijd prijs.

Je kunt zo vaak meespelen als je wilt; met elke keer opwaarderen ontvang je een nieuwe code en win je weer gegarandeerd prijzen. En je maakt bij elke keer spelen weer net zoveel kans op die indrukwekkende hoofdprijzen. Daarnaast wordt de kans om die hoofdprijzen te winnen ook weer groter als je je beltegoed opwaardeert met een hoger bedrag.

Dus waar wacht je op? Breng een bezoekje aan de PrePaid Surprise spelpagina, waardeer je beltegoed op, speel het spel en win een mooie prijs! Heb jij al mooie prijzen gewonnen?